Anesi Lab Institute

Deze behandelingen met de producten van Anesi garanderen een intensieve behandeling met resultaat dooordat ze diep inwerken in de huid en op celniveau worden opgenomen. 

Bij bieden reeds volgende behandelingen aan:

1. "LUMINOSITY" behandeling:

- het cosmeceutische antwoord op een onegale huidteint ter correctie en preventie van hyperpigmentatie. Met resultaatgerichte verzorging voor zowel in ons schoonheidsinstituut als bij jou thuis. (verdere informatie onder de foto Luminosity)

2. "CELLULAR 3 AGE CONTROLE" behandeling:

- de ultieme anti-age verzoring gebaseerd op de drie wetenschappelijk bewezen oorzaken van huidveroudering. Onmiddelijk en langdurig zichtbaar resultaat vanaf de eerste behandeling. Vermindert rimpels en ontspant de expressielijntjes. Lift en verstevigt zichtbaar voor strakke gelaatscontouren. De huid wordt zacht, glad en straalt. (verdere informatie onder de foto van Cellular 3)

3. "URBAN BLUE DEFENCE" behandeling:

- een intensieve verzorging voor klanten die lang voor een beeldscherm werken of in een stad wonen. Hydrateert, herstelt en revitaliseert de huid en beschermt haar tegen de blootstelling aan HEV-licht (blauw licht) en UVA-en UVB-stralen. op de opperhuid herstelt het de hydro-lipide laag. Het ontgift en verhoogt de zuurstoftoevoer en herstelt de cellulaire schade tgv pollutie. (verdere informatie onder de foto van Urben Blue Defence)

4. "Anesi Aqua Vital Dermo Peel Expert" behandeling:

- een intensieve fruitzzurpeeling en diepgaande huidvernieuwing voor alle huidtypes.  (verdere informatie vind u terug onder de foto van Aqua Vital Dermo Peel Expert)

Hyperpigmentatie onstaat bij overproductie van melanine, het pigment dat onze huid haar natuurlijke kleur geeft. Dit uit zich in donkere huidplekken, meestal onschuldig, maar moeilijk te verbergen. LAB INSTITUTE lanceert de nieuwe cosmeceutische gelaatslijn

Hyperpigmentatie onstaat bij overproductie van melanine, het pigment dat onze huid haar natuurlijke kleur geeft. Dit uit zich in donkere huidplekken, meestal onschuldig, maar moeilijk te verbergen. LAB INSTITUTE lanceert de nieuwe cosmeceutische gelaatslijn "LUMINOSITY" om hyperpigmentatie te corrigeren en te voorkomen. De formule bevat actieve ingrediënten die de ongelijke productie van Melanine remmen en de huid een egale, heldere teint bezorgen.

WAT? 

Een pijnloze milde enzymatische peeling die tot 8 uur na de applicatie werkzaam blijft dankzij haar gecontroleerde afgifte van enzymen. De verzorging corrigeert donkere pigmentvlekken dankzij haar unieke samenstelling op basis van biotechnologische actieve ingrediënten met klinisch bewezen resultaten.

VOOR WIE?

Voor iedereen die te maken krijgt met de meest voorkomende vormen van hyperpigmentatie. Namelijk zonnevlekken - pigmentvlekken, sproeten, ouderdomsvlekken - levervlekken, hormonale schommelingen - Melasma (zwangerschapsmasker).

Het beste resultaat krijg je door deze behandeling na 4 weken nogmaals te herhalen, nadien is het afhankelijk van de te behandelen zone of je deze nogmaals hoeft te herhalen. Als onderhoud wordt deze behandeling om de 3 maand aanbevolen. MITS men tijdens en na de behandelingen telkens een goede thuisverzorging met de producten van Luminosity toepast.

Bij de eerst behandeling krijg je onmiddellijk de nodige producten om de thuiszorg verder te zetten. Dankzij de intensieve thuisverzorging met melanineremmers en zonnebeshcerming wordt de vorming van nieuwe vlekken voorkomen en worden donkere vlekken lichter. De huid is egaal, gehydrateerd en de teint is opnieuw helder.

PRODUCTEN beschikbaar in de praktijk of op de webshop:

Zijn aangewezen:

1. Luminosity Toner, 150 ml € 19.90

Enzymatische exfoliërende gezichtlotion die celvernieuwing stimuleert en de huid voorbereidt op een betere penetratie van de actieve ingrediënten terwijl ze gereinigd en gehydrateerd wordt. Expressielijntjes worden afgevlekt en vermindert. Dagelijks aanbrengen met een wattenschijfje.

2. Luminosity Eraser, 10 ml € 26,50

Geconcentreerd serum geformuleerd met Gatuline® Spot Light en cytokine groeifactoren HGH en GM-CSF dat de dichtheid, grootte en kleur van de pigmentvlekken zichtbaar vermindert. Dagelijks rechtstreeks aanbrengen op de pigmentvlekken. 

3. Luminosity SPF 50+, 50 ml € 35

Breed spectrumm emulsie die zonnebescherming biedt tegen zowel UVA als UVB stralen. Voorkomt pigmentatie en huidveroudering veroorzaakt door blootstelling aan de zon. Haar lichte en zachte textuur geeft de huid een zijdezacht gevoel. Geschikt voor alle huidtypes. Breng aan voor elke blootstelling aan de zon en herhaal regelmatig.

4. !! Luminosity Spot Eraser treatment Home Care kit!! € 43

Bevat in een voordelig set: 1 Luminosity SPF 50+ 30 ml + Luminosity Night Cream 20 ml + Luminosity Eraser serum 10 ml.

Lab Institute Cellular 3: een anti-age behandeling die de drie bewezen oorzaken van huidveroudering (oxidatieve stress, glycatie, DNA-schade) bestrijdt voor een zichtbare vermindering van de volgende symptomen: rimpels, vale huid, pigmentvlekken, oneven textuur, gevoeligheid,...

Lab Institute Cellular 3: een anti-age behandeling die de drie bewezen oorzaken van huidveroudering (oxidatieve stress, glycatie, DNA-schade) bestrijdt voor een zichtbare vermindering van de volgende symptomen: rimpels, vale huid, pigmentvlekken, oneven textuur, gevoeligheid,...

Wat?

Een anti-age cabine en thuisbehandeling die de drie bewezen oorzaken van huidveroudering bestrijdt met een zichtbare vermindering van de volgende symptomen: rimpels, vale huid, pigmentvlekken, oneven textuur, gevoeligheid, ... Deze behandeling bestaat uit een intensieve enzymatische peeling op basis van A.H.A-fruitzuren die de celvernieuwing bevordert, een concentraat en een masker op basis van de actieve ingrediënten Progeline™, Moutextract en het 3GF-complex die de gezichtscontouren liften, pigmentvlekken verhelderen, fijne rimpels opvullen en verwijde poriën normaliseren.

VOOR WIE?

Iedereen vanaf de leeftijd van 35 à 40 jaar. 

HOE?

Dankzij een complex van 3 epidermale groeifactoren, Progeline en moutextracten tackelt deze behandeling 3 oorzaken voor een verbluffend resultaat op lange termijn. Daarnaast zorgen actieve ingrediënten zoals Champagnebladextract en alpha-hydroxy zuren voor een instant resultaat die onmiddellijk waarneembaar zijn.

Men heeft na de eerste behandeling onmiddellijk resulaat maar voor een langdurig resultaat wordt aangeraden om het in kuurvorm te nemen en deze behandeling elke 3 à 4 weken zeker te herhalen (4x).

Producten voor thuisgebruik:

Zijn aangewezen:

3GF Cellular Booster (serum): € 42

Cellular 3 Renewal cream: € 52

Een intensieve verzorging voor klanten die lang voor een beeldscherm werken of in een stad wonen. Hydrateert, herstelt en revitaliseert de huid en beschermt haar tegen de blootstelling aan HEV-licht (blauw licht) en UVA-en UVB-stralen. op de opperhuid herstelt het de hydro-lipide laag. Het ontgift en verhoogt de zuurstoftoevoer en herstelt de cellulaire schade tgv pollutie.

Een intensieve verzorging voor klanten die lang voor een beeldscherm werken of in een stad wonen. Hydrateert, herstelt en revitaliseert de huid en beschermt haar tegen de blootstelling aan HEV-licht (blauw licht) en UVA-en UVB-stralen. op de opperhuid herstelt het de hydro-lipide laag. Het ontgift en verhoogt de zuurstoftoevoer en herstelt de cellulaire schade tgv pollutie.

WAT?

Een behandeling die vrije radicalen, veroorzaakt door lucht - en lichtvervuiling (UVA, UVB, HEV), neutraliseert en circadiaans ritme van de huidcellen beschermt.

VOOR WIE?

Voor iedereen. Klanten die uit verstedelijkte gebieden (luchtverontreiniging) en waarvan de huid op zeer regelmatige basis gedurende ruime tijd tijd blootgesteld wordt aan HEV licht (blauw licht uitgezonden door tablets, gsm's, computerschermen,...)

Zeker ook een behandeling die zowel voor vrouwen als mannen is aan te raden.

WAAROM?

De wetenschap heeft onlangs ondekt dat niet enkel ons lichaamseigen bioritme verstoord wordgt door HEV licht maar dat ook onze huid negatieve effecten ondervindt van deze uitstraling. Luchtvervuiling en zonlicht beschadigen onze huid onomkerbaar. Meer dan eens is duidelijk hoe belangrijk het is de huid te beschermen tegen deze agressoren met de juiste producten.

Producten voor thuisgebruik:

Zijn aangewezen:

Urban Blue Defence Serum € 35

Urban BLue Defence Cream € 37,50

Herstel het jeugdgen met Epigenesse Energy Skin Herstel behandeling.

Herstel het jeugdgen met Epigenesse Energy Skin Herstel behandeling.

  • Verouderde huid, vooral + 45 jaar oud
  • Droge huid en gebrek aan energie
  • Zon beschadigde huid
  • Vale en levenloze teint
  • Rimpels en beetje elasticiteit
  • Tekort aan huidtextuur en toenemende poriëngrootte.
  • Epigenesse voor een jongere en energiekere teint.

Wat?

Epigenesse (leeftijd 50+). Deze verzorging bevat actieve ingrediënten en diep voedende oliën die de zichtbaar ouder wordende huid nieuw leven in blazen. Deze verbetert onmiddellijk de huidtextuur, vermindert rimpels en zorgt voor een gezonde, onberispelijke teint en langdurige resultaten.

Voor wie?

Herstel het jeugdgen met Epigenesse Energy Skin Herstel behandeling.
Deze diep reconstituerende, firming en revitaliserende behandeling is aanbevolen voor:

Wat is epigenetica?

Het uiterlijk van de huid hangt af van onze genetica. Terwijl DNA de jeugdcode van ons gezicht bepaalt, heeft epigenetische wetenschap onthuld dat 65 % van de vergrijzing wordt bepaald door epigenetische factoren zoals dieet, levensstijl en milieu.
Anesi Lab presenteert Epigenesse, een scala aan geavanceerde behandeling gedreven door het nieuwste epigenetische wetenschappelijke onderzoek om huidveroudering tegen te gaan op een manier die vroeger niet mogelijk was. Epigenetische huidverzorging werkt verder dan traditionele formules, om huidgedrag te herprogrammeren en jonger en energetische teint te worden. Niet alles is veilig in de toekomst van onze huid.

Ben je klaar om Epigenesse te ontdekken?

een intensieve fruitzuurpeeling en diepgaande huidvernieuwing voor alle huidtypes.

een intensieve fruitzuurpeeling en diepgaande huidvernieuwing voor alle huidtypes.

Wat?

Dode huidcellen vormen een barrière in onze huid. Deze verhindert celvernieuwing en de opname van andere cosmeticaproducten.

Deze intensieve peeling verwijdert de dode huidcellen met het oog op een frisse, egale en verjongde huid.

De Dermo Peel Expert combineert een enzymatische peeling met een krachtige mechanische peling, die tot 10 keer meer dode  huidcellen verwijdert dan een normale peeling. Plantaardige ingrediënten zoals Zeeplankton en Ananasstengel worden gebruikt om de bloedcirculatie en bijgevolg de stofwisseling te verhogen. Zodat nieuwe collageenvezels en huidcellen worden gevormd om de huid te vernieuwen.

Hét natuurlijke alternatief voor microdermabrasie dat niet alleen peelt maar ook sterk regenererend werkt.

Voor Wie?

Aangeraden bij fijne lijntjes en rimpels, oneven textuur,  hyperkeratosis en pigmentatie (pigmentvlekken), bij iedere seizoenswisseling en als eerste behandeling in een Anesi-kuur voor intensievere en langdurige resultaten.

Behandeling:

Een reiniging van ogen, gelaat en decolte + dieptereiniging + Fruitzuurpeeling +vliesmaker met Lotion Aqua Vital + Aqua Vital Gel Oxygenant masker +LED lamp + 2 soorten serum + Haute protection

BELANGRIJK:

- De huid moet gedurende 7 tot 10 dagen extra goed beschermd worden tegen zonlicht.

- Een deel van de microdeeltjes van de peeling blijft nog enkele uren op de huid zitten. Dit geeft een tintelend gevoel (vergelijkbaar met glaswol) wanneer je jouw huid aanraakt. 

- tot 48 u na de behandeling mag men niet intensief sporten, naar de sauna gaan of make-up dragen.

- 1 à 3 dagen na de behandeling kan de huid mogelijks gaan vervellen en of wat branderig (zonnebrand) aanvoelen. Dit is normaal. Blijven verzachten met hydraterende creme en de haute protection is verplicht.

- enkel wenbrauwen kunnen tijdens deze behandeling geepileerd worden. andere epilaties kunnen niet omwille van de huid gevoeligheid.

- er kan tijdens deze behandeling geen gelaatsmassage uitgevoert worden, de huid is te gevoelig.

Product gebruik thuis:

Je zal een thuisproduct meekrijgen om de huid optimaal te verzachten, hydrateren en beschermen tegen UVA en UVB stralen. 

Normale kostprijs van dit product is € 21 (nu inbegrepen bij de behandeling)

Deel deze pagina