Hydrojelly Masks van Esthemax!
Een nieuwe generatie Peel-Off maskers

Hydrojelly Masks van Esthemax!
Een nieuwe generatie Peel-Off maskers

Hydrojelly Masks - Esthemax

HydroJelly Masks onderscheiden zich van ‘gewone’ alginaatmaskers (jellymaskers) doordat ze doordrenkt zijn met elektrolyten: hét hydratatie-ingrediënt van de toekomst. Wat het probleem ook is, er kan geen huidverbetering plaatsvinden als de elektrolytenbalans niet op orde is. De HydroJelly Masks van Esthemax vormen daarom een essentieel onderdeel van elke huidverbeterende behandeling.

Hydrojelly Gelaatsverzorging (dames, heren en jeugd)

 • Reiniging van het gelaat, oppervlakkig en diep + enzymatische peeling + gelaatsmassage + ampul of serum + Hydrojelly Mask + ontspannende Kristallen / Edelstenen + dag of nachtcrème +  epilatie van de wenkbrauwen + verwijderen van onzuiverheden
 • 90 minuten

OF

Gold Elixir Hydrojelly (dames, heren)

 • Reiniging van het gelaat, oppervlakkig en diep + enzymatische peeling + gelaatsmassage + ampul of serum + Hydrojelly Mask YOUTHFUL ELIXIR GOLD MASK + ontspannende Kristallen / Edelstenen + dag of nachtcrème +  epilatie van de wenkbrauwen + verwijderen van onzuiverheden
 • 90 minuten

YOUTHFUL ELIXIR GOLD MASK: Een luxueus masker op basis van witte en zwarte truffel en 24 karaat goudvlokken; een geweldige combinatie voor de huid die tekenen van (vroegtijdige) veroudering vertoont als gevolg van oxidatieve schade (zon, roken, stress, milieu). Truffel is namelijk rijk aan superoxidedismutase, een bijzonder enzym dat vrije radicalen in levende cellen wegvangt en neutraliseert. Truffel bevat tevens een hoge dosis vitamine C, B6 en B12, die alle drie verhelderend werken op teint en pigment. Net als de 24-karaat goudvlokjes, die de huid bovendien voorzien van een prachtige glow.

 Hydrojelly mask wordt aangepast aan de noden van jouw huid. Wij hebben verschillende maskers in onze Mask bar ter beschikking; droge huid, rijpere huid, vettige huid, gevoelige huid, pigmentatievlekken, ... kortom een prachtig gamma om gepersonaliseerd op jouw huid te werken.

-->Alle maskers zijn inzetbaar als Extra huidverbeterend masker bij Dermaplaning / Oxygen Plus behandeling / Aqua Vital gelaatsverzorging / Microneedling

Waarom Hydrojelly mask met elektrolyten?

Elektrolyten zijn geladen deeltjes – mineralen als calcium, natrium, kalium en magnesium – die een belangrijke rol in de vochtbalans van ons lichaam vervullen. Ze geleiden elektriciteit zodra ze worden gemengd met water. Hierdoor produceren de cellen de energie die nodig is om het waterpeil in het lichaam te reguleren. Het lichaam maakt zelf geen elektrolyten aan, maar kan niet functioneren zonder.

Directe werking:

 • Balanceren pH-waarde
 • Vochtbinding in de huidcellen
 • Herstellen van huidbarrière
 • Verbeterde stofwisseling mitochondriën

Elektrolyten zijn dus de basis van een goed gehydrateerd en dus goed functionerende huid. Hoeveel je ook drinkt of smeert: een vochtarme huid zal niet verbeteren als ze elektrolyten tekort komt. Daarnaast hebben ze nog een belangrijke eigenschap: ze versterken de werking van andere ingrediënten zoals AHA/BHA, retinol, vitamines en ceramiden en zorgen zo dat deze beter presteren in de huid.

Verdere ingrediënten

Naast elektrolyten bevat elk HydroJelly Mask een mooie basis aan ingrediënten:

 • Natrium- en kaliumalginaat
 • Zeewier
 • Biologische havermout, witte rijstpoeder en witte wilgenbast

De HydroJelly Masks bevatten uitsluitend gevriesdroogde ingrediënten, waardoor de ingrediënten vers en lang houdbaar zijn. Hierdoor zijn er aanzienlijk minder conserveermiddelen nodig. Alle maskers zijn vrij van parabenen, sulfaten, ftalaten, talk en maiszetmeel en zijn dierproefvrij!

Hydrojelly Mask Esthemax

Hydrojelly Mask Esthemax

Instagram en Facebook: Instituut Nieke

Deel deze pagina