Collageen Draad

DS V-Line collageen draad behandeling 

DS V-line collageen draad behandeling is de anti-aging behandeling van 2022 voor het verminderen van rimpels. Naarmate we ouder worden gaan we steeds meer collageen verliezen en ontstaan de eerste rimpels. Vanaf ons 25stigste levensjaar verleizen we 1% collageen per jaar. Met de DS V-line collageen draad behandeling gebruiken we een speciale draad op basis van een gepatenteerd collageen en stamcellen serum. 

Rimpels? Wat nu?

Naarmate we ouder worden neemt de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine af. We zien de eerste rimpels verschijnen. De meeste onder ons willen hier graag wat aan doen en een natuurlijke manier heeft vaak onze voorkeur. Met de DS V-line collageen draad behandeling gaan we je helpen om je fijne en diepere rimpels te vervagen. 

Hoe werkt DS V-Line collageen draad?

We brengen de collageen draad aan in je rimpel met een speciaal serum en pincet. Deze lost op in jouw huid en gaat daar je collageen aanmaak stimuleren waardoor de rimpel minder diep zal worden. 

Opwarming en voorbereiding van de huid?

Bij elke behandeling is een goede reiniging, opwarmind en dermaplaning inbegrepen om de huid extra te activeren. Ook de radiofrequentie tijdens de opwarming va de huid helpt om het collageen beter te laten inwerken en te activeren. Een zeer mooie combinatie en de draden worden beter opgenomen door de huid. Aandacht! Dit is een huidverbeterende gelaatsverzorging.

Wat kun je behandelen?

 • volledige gelaat
 • hals
 • decolleté

We kunnen ook losse zones behandelen zoals: 

 • voorhoofd
 • rimpels rondom de ogen
 • neuslippen plooi, kin 

Gaan de rimpels weg?

Nee, ze gaan niet volledig weg maar worden wel minder diep en veel fijner. Voor het beste resultaat is het nodig dat je een kuur volgt. Een eenmalige behandeling is een mooie boost maar in een kuur kun je werken op een mooi resultaat.

Inhoud DS V-Line collageen draad behandeling?

 • reiniging
 • peeling voor een betere opname van de collageen draden
 • voorbereiding met een speciale techniek + dermaplaning en radiofrequentie
 • aanbrengen van de collageen draden met een speciaal serum
 • afsluitende verzorging

DS V-Line kuur

Om het beste resultaat te behalen is het belangrijk dat je een kuur volgt:

 • 3 behandelingen, 1 behandeling per 10 tot 14 dagen
 • na 3 maanden weer 1 behandeling (deze tijd heeft jouw huid ook nodig om collageen aan te maken)

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, totaal niet want we gebruiken geen naalden, injecties of wat dan ook. We brengen de collageen draad met een speciaal pincet en serum aan in de rimpel en dat is pijnloos. Wij spuiten ook géén draden in (dit is een hele andere techniek).

Het resultaat?

Als je een kuur volgt dan zie je dat de rimpeldiepte afneemt. Bij elke persoon zal het resultaat anders zijn, dit is van vele factoren afhankelijk (vb levenstijl, medicatie,...) en daarom kunnen wij het helaas niet voorspellen wat het bij jou gaat doen. Voor de hals heb je meer behandelingen nodig dan voor het gezicht.

 Na de behandeling?

- De eerste 6uur na de behandeling NIET natmaken! (ook niet transpireren vb sport)

- NIET sporten, sauna, zwemmen de eerste 12u na de behandeling

- De huid kan wat plakkerig aanvoelen na de behandeling. Dit is normaal.

Instagram en Facebook: Instituut Nieke

Deel deze pagina